Taśmy od Reactiona w Actionie?

Moderatorzy: zbyszek_wlodarczak, kamil_rc, wojtek.domanski


Autor
mirekppg
Posty: 1
Rejestracja: 2007-12-12, 12:37
Lokalizacja: Czudec

Taśmy od Reactiona w Actionie?

#1

Post autor: mirekppg » 2007-12-12, 12:48

Witram.
Mam pytanie czy możliwe jest przełożenie taśm nośnych z Reactiona TST 27 do Actiona 27?

Czy taka przeróbka poprawi własności Actiona -start (rozdielenie rzeędu A na A'),Większa prędkość Vmax ze względu na większy zakres speeda?
Gdzieś słyszałem że można coś takiego zrobić- proszę o rzeczową informację.
Mirek


zbyszek_wlodarczak
Posty: 64
Rejestracja: 2007-07-24, 09:27
Lokalizacja: Osielsko
Kontakt:

Re: Taśmy od Reactiona w Actionie?

#2

Post autor: zbyszek_wlodarczak » 2008-01-04, 18:35

Przepraszam za późną odpowiedź, ale mam nadzieję że się przyda:
mirekppg pisze: Mam pytanie czy możliwe jest przełożenie taśm nośnych z Reactiona TST 27 do Actiona 27?
Tak, ale same taśmy nie wystarczą - inne są też linki stabilizatora (rozdzielają
się do uchwytów TST).
mirekppg pisze:Czy taka przeróbka poprawi własności Actiona -start (rozdielenie rzeędu A na A'),
Tak
mirekppg pisze:Większa prędkość Vmax ze względu na większy zakres speeda?
Nie. Zakres speeda jest ten sam.
mirekppg pisze: Gdzieś słyszałem że można coś takiego zrobić- proszę o rzeczową informację.
W tym przypadku można zmienić taśmy nośne (łącznie z uchwytami sterowniczymi), pod warunkiem zmiany linek stabilizatora. Oczywiście trzeba to zrobić poprawnie - w razie braku doświadczenia proponujemy nasz serwis.


kania900
Posty: 1
Rejestracja: 2016-04-04, 17:24

Re: Taśmy od Reactiona w Actionie?

#3

Post autor: kania900 » 2016-04-04, 17:26

Fajnie wiedziec, pozdrawiam:)

ODPOWIEDZ